april 1, 2023

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief  - Maand Oktober/November

 

Welkom bij onze nieuwe en de eerste nieuwsbrief van Bookfolding-original wij willen jullie meenemen in onze wereldje van boekfolding. Boekfolding is eigenlijk een knutselwerk en handwerk wat best wel leuk en creatieve manier gedaan word.

 

Wij als team doen dit als onze hobby wij doen dit ook als bestelling soms hebben we een bestelling maar niet altijd. Wij vragen voor de boek €12.- 2 boeken voor maar €21.- en verzendkosten kost bij ons €7.25 dat betekend in die verzendkosten zit verzenden en doos inbegrepen. We letten wel op dat we niet hoge inkomsten hebben bij onze bookfolding omdat we helaas niet kunnen aanmelden bij de kamer van koophandel.

 

Soms doen we wel eens een actie geven voor onze boeken omdat we dan in de vrije tijd graag boeken maken voor mensen die ze bestellen.

 

Er komt binnenkort een pagina dat je kunt zien wat voor patronen we hebben er staat geen documenten erop dat je kunt kijken u ziet alleen de namen en de letters van de patronen.

 

Zou jij ook later willen leren voor de patronen? Dat kan Wij verkopen ook patronen die kosten completen set dus alle patronen die we hebben voor maar €35.-

Binnenkort is er ook een YouTube kanaal waar je kunt zien hoe we die boeken maken. Hier over hoor jullie nog meer over.

 

 

 

 

 

 

Zou je graag acties willen weten wat er gaat komen blijf dan sowieso onze facebook en website in de gaten houden.

 

Heb je vragen of klachten laat het ons weten via onze mail ( info@bookfolding-original.com )

 

Vriendelijke Groet

Bookfolding-original Team